Visie en missie – Tandartspraktijk Oomen – Rijen

Visie en missie

Onze visie:

Goede tandheelkundige zorg is meer dan alleen behandelingen in de mond. Naast tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit is ook het persoonlijke aspect zeer belangrijk.  De zorg is gericht op u als persoon.

 

Onze missie:

Onze missie is dat we zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een ontspannen omgeving.  Preventieve mondzorg en een goede zelfzorg kunnen hierin niet ontbreken. Zo kunnen onnodige behandelingen en de daarmee voor u gepaard gaande kosten voorkomen worden.

 

U, onze cliënt, staat als mens centraal. Wij nemen u serieus en verwachten van u hetzelfde. Met een goed en probleemloos gebit is dat meestal eenvoudig. Bij cliënten die meer zorg nodig hebben, zetten we alles in om de mondgezondheid te verbeteren én dat verwachten we ook van u! Kortom uw inzet is zeker zo belangrijk. We streven ernaar dat tandheelkunde toegankelijk is voor iedereen, te beginnen op jonge leeftijd. Door voorlichting en preventieve behandelingen willen we cariës terugdringen bij de jeugd. Ook streven we ernaar dat de patiënten inzien wat het belang is van een goede mondgezondheid.

Bij Tandartspraktijk Oomen vinden we kwaliteit erg belangrijk. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Op tandheelkundig gebied zijn er continue vorderingen en nieuwe ontwikkelingen. Deze volgen wij op de voet. Bij- en nascholing staan hoog in ons vaandel. Zo bieden wij u hoge kwaliteit op alle deelgebieden. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteedt hier tijd en aandacht aan.

Uw mening stellen wij op prijs. Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.